Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRISTIANO RONALDO

''Bijesan sam zbog ispadanja pa više ne gledam Ligu prvaka''

Cristiano Ronaldo
AFP
02.04.2010.
u 20:15

Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš i veliki adut madridskog Reala, u petak je dao 20-minutni intervju španjolskoj televizijskoj postaji TVE.

- Toliko sam ljutit zbog ispadanja u Ligi prvaka da demonstrativno ne želim gledati niti jednu utakmicu više u tom natjecanju. Ispali smo zbog vlastitih grešaka i nadam se da ih ubuduće više nećemo ponavljati - krenuo je Cristiano Ronaldo i nastavio:

- Nisam došao u Real na jednu sezonu. Ovu smo izgubili kada je u pitanju Liga prvaka, ali sam uvjeren da ću u ovom klubu osvojiti još mnogo naslova prvaka Europe.

Real Madrid je morao potpuno koncentraciju tako prebaciti prema Primeri gdje trenutačno ima isti broj bodova kao i Barcelona.

- Možda će odlučiti naš ogled u Madridu, možda i neće. No, u svakom slučaju mi moramo dobiti taj derbi i moramo osvojiti naslov prvaka u Primeri. Ako pobijedimo Barcelonu, a budemo gubili utakmice protiv drugih suparnika, ništa nam ne znači taj uspjeh u "el clasicu". Moramo biti prvaci i to nas mora voditi do kraja sezone.

Posljednje pitanje je glasilo "volite li biti Cristiano Ronaldo".

- Uh, stvarno volim - karakteristično je završio Portugalac.

Komentara 2

DA
darkobbb
22:55 02.04.2010.

koja seljacina ...

CU
cupus
01:11 03.04.2010.

sta bi ti ,dilbere, ekao na njegovom mjestu ...da ti je krivo sto si mlad ,popularan ,bogat i relativno zgodan ,i da bi bio sretan da si magarac kao sto i jesi. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije