Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk opet na sud

Bijeli pristali? Pokrovčeva udovica traži 834.000 eura

'12.10.2006., Zagreb - Supruga ubijenog Dine Pokrovca, Moravka Pokrovac ispred Zupanijskog suda.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
Foto: 'Boris Scitar/PIXSELL'
1/3
13.03.2012.
u 08:15

Nema kraja Hajdukovim nevoljama, po Poljudu se lupa sa svih strana. Ovaj je put \"duh prošlosti\" Dino Pokrovac, odnosno tužba njegove udovice Moravke protiv Nike Kranjčara i Hajduka

Ročište će u tom sporu biti održano do kraja ožujka, a Moravka Pokrovac od Kranjčara i Hajduka potražuje 599.000 eura plus kamate, što u konačnici daje iznos od 834 tisuće eura.

– Stvoreni su svi preduvjeti da se ročište uskoro održi – kazao je Robert Jančik, odvjetnik Moravke Pokrovac.

Tužba je na Općinskom sudu u Splitu podnesena još u ljeto 2009. godine, ali problem je bio u tome što Niki Kranjčaru nikako nije mogao biti uručen sudski poziv. Naime, njegova je adresa bila nepoznata, ni preko veleposlanstva RH u Londonu Kranjčaru poziv nije uručen, pa je sud imenovao odvjetnika Vrdoljaka za njegova zastupnika, dao mu poziv, a ovaj ga proslijedio Nikinu pravnom zastupniku Emilu Žguru.

Pokrovčeva udovica potražuje novac na ime ugovora o ulaganju njezina supruga u Niku Kranjčara, navodno je dio trebao biti isplaćen još kada je Niko prelazio iz Dinama u Hajduk, a dio kada je odlazio u Portsmouth.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 22

MP
mpfederer
12:23 13.03.2012.

sad će torcida osnovati facebook grupu \"moravka rip\" i tako riješiti problem. za druge klubove se navija a za hajduk se živi ha-ha

BA
balic
08:24 13.03.2012.

nevoljama Hajduka nikad kraja ,jos kad se javi Siric i sudski bude tjerao obecano.... Bijeli pristali,na sto ,na stecaj....!?! znaju da nemaju i da nece moci platiti... ,jedino im on preostaje....

DO
dodotatino
19:01 13.03.2012.

Dudu je prije Mamića imao ugovor sa menađerom koji je bio katastrofalan, preko 50% davanja. Taj je ugovor otkupio Mamić za 300.000.E a time i ulaganja u njegov razvoj. Ispirka svenu ako sam krivo protumačio tvoje pitanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije