Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Bijeli za kraj priprema na Kupresu pobijedili drugoligaša Branitelja

hajduk
Miro Šumanović
28.06.2011.
u 20:50

Hajduk je 2:1 pobjedom na drugoligašem Braniteljom iz Mostara završio pripreme na Kupresu

Splićani su se mučili kao i s Troglavom, no ovaj put umor od napornih treninga nije donio poraz. Poveo je Hajduk pogotkom Andrijaševića u 34. minuti, nakon udarca iz kuta koji je izveo Tomasov.

Do izjednačenja je Branitelj došao nakon autogola Brazilca Jamesa u 77. minuti, no pobjedu je Hajduku donio Dinko Trebotić pogotkom iz slobodnog udarca s 20-ak metara nekoliko minuta prije kraja.

Prve minute za Hajduk odigrao je i Nikola Sarić.

Hajduk se vraća u Split, a u ponedjeljak putuje za Austriju gdje će u deset dana održati niz treninga i odigrati tri utakmice - s Bakuom, Steauom i Bursasporom.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar astronautkinja
astronautkinja
21:10 28.06.2011.

juuuuupi,ja sam bas odusevljena. Hajduk je dobia Branitelja 2-1! Da,na Hajdukovoj sluzbenoj stranici je ! na kraju. Odlicno, puni smo euforije! James se dokaza, upisa je prvi sluzbeni autogol na utakmicama, no obraz nam je spasia Trebotic iz slobodnog sa 25 metara. Eto nezna Dinko... Sve u svemu, triba bi ih Balakov za nagradu uputit pjeske u Split.

PL
PLAVI9
00:05 29.06.2011.

E..ovo je bas..bas za nevjerovati...svira se himna a igrac sa brojem #17uhvatio se za onu \"stvar\"...

DU
Deleted user
08:44 29.06.2011.

Ovi desnu ruku na srcu a rodijak obadvije na kifli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije