Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI Skandal

Bez TV-prijenosa Hajduka i HSV-a: HRT se pravda da nema novca

Petrić Van Nistelrooy
Nino Strmotić/PIXSELL
14.07.2010.
u 15:03

- Bilo bi prekrasno kada bi Poljud bio pun. Već danima suigračima govorim da ozračje u Poljudu može biti spektakularno - kaže Petrić.

Posljednjih desetak godina u Poljudu su gostovale ugledne momčadi. Njemački HSV sigurno spada među najuglednije s obzirom na to da je na Forbesovoj listi na 15. mjestu najbogatijih europskih klubova. U Splitu je 2003. godine gostovala Roma koja je na 13. mjestu Forbesove liste. Bilo je uglednih gostiju i 2008. (Deportivo) i 2009. (Blackburn i Nacional).

Zanimljivo je da će hrvatski gledatelji biti uskraćeni za televizijski prijenos utakmice između Hajduka i HSV-a, koji je u Split dovela agencija Sportfive, pa će u tom terminu ići američka serija "Tračerice". Naime, HRT je odgovorio da nema dovoljno novca. To nam je potvrdio i Hajdukov glasnogovornik Nikica Vukašin. Hajduk, naravno, nije s oduševljenjem dočekao tu vijest.

– Bilo bi prekrasno kada bi Poljud bio pun. Nadam se da će biti tako jer već danima svojim suigračima govorim da na Poljudu ozračje može biti spektakularno. Nadam se da će tako biti i ovaj put – istaknuo je hrvatski reprezentativac Mladen Petrić.

Komentara 18

ZA
zaja1
17:13 14.07.2010.

pitam se koliko su dobili pervan i ovaj njegov kolega za 10 minutno glupiranje na afroviziji.

ES
Escudo
15:36 14.07.2010.

ajde glupane kani se dinama i čitaj šta piše

MA
maraska
15:42 14.07.2010.

Escudo daj prvo nauči hrvatski, velika i mala slova za početak pa onda vrijeđaj. Zašto se ljutiš? Samo se pitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije