Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA KOLA

Berbatov umjesto Rooneyja u derbiju protiv Chelseaja

Dmitar Berbatov
Reuters
02.04.2010.
u 16:23

Derbi utakmicu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva na Old Traffordu će odigrati vodeći Manchester United i drugoplasirani Chelsea.

Manchester United - Chelsea

U ovome trenutku "crveni vragovi" imaju bod prednosti u odnosu na londonski klub, no susret dočekuju s velikim problemom. Nakon što je odšepao s Allianz Arene tijekom prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka (pobjeda Bayerna 2:1) Wayne Rooney spoznao je da je ozlijedio gležanj zbog čega će izbivati dva do tri tjedna.

Rooney je prva napadačka opcija Sir Alexa Fergusona i autor 26 premierligaških golova u 29 utakmica. Vodećeg strijelca lige na travnjaku će zamijeniti bugarski napadač Dimitar Berbatov.

Ipak, dobre vijesti za United stigle su u vidu uspješnih oporavaka Johna O'Sheaje i Owena Hargreavesa za koje se ipak očekuje da susret započnu na klupi.

Što se Chelseaja tiče, u momčad se vraća Juliano Belletti, ali ne i Branislav Ivanović.

Arsenal - Wolverhampton

Trećeplasirani Arsenal broji "žrtve" remija s Barcelonom. Remi 2:2 u prvoj utakmica četvrtfinala Lige prvaka "koštao" ih je ozljeda Cesca Fabregasa, Andreja Aršavina i Williama Gallasa i to možda i do kraja sezone. Upitni, ali ne otpisani, za susret protiv Wolverhamptona su Gaël Clichy i Denilson.

Gostujućoj momčadi za ovaj će susret vjerojatno nedostajati Sylvan Ebanks-Blake (virus).

Burnley - Manchester City

Manchester City i dalje je u lovu na Ligu prvaka, a do tri će boda pokušati doći na gostovanju kod Burnleyja koji je iz posljednjih osam utakmica izvukao tek bod. Joleon Lescott i Wayne Bridge i dalje su “out” kao i suspendirani Pablo Zabaleta za City, dok još uvijek nije poznato hoće li za domaćina zaigrati Chris McCann.

Everton - West Ham

Prekid niza od šest uzastopnih poraza kod Evertona će tražiti West Ham i to vjerojatno lišen pomoći petorice igrača. Upitni za dvoboj su Herita Ilunga, James Tomkins, Guillermo Franco, Jack Collison i Kieron Dyer.

Evertonu nedostaju Marouane Fellaini i Victor Anichebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije