Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO SASTANAK

Benitez bi mogao u Italiju, ali u Inter

Rafa Benitez
AFP
19.05.2010.
u 15:11

U milanskom Interu, aktualnom prvaku Italije, su izgleda sve spremniji na odlazak Portugalca Josea Mourinha na kraju ove sezone. Finalna utakmica Lige prvaka bi mogla biti njegova posljednja u tom klubu.

I sam Mourinho sve češće skuplja snage za izjave kako je na sigurnom putu prema Madridu i Realu, no dužnosnici Intera ne miruju. Usporedno s tim rade na traženju njegovog zamjenika.

Iako neki engleski izvori navode baš u srijedu izjave trener Rafaela Beniteza "moja budućnost je u Liverpoolu", Daily Mail navodi da je dogovoren, te da će se uskoro dogoditi, sastanak između trenera Liverpoola i Marca Brance, sportskog direktora Intera.

Španjolac je ranijih mjeseci bio dovođen u kontekst trenera Juventusa, no Torinezi su odustali od tog "lova". Sada je novi talijanski klub na Benitezovom tragu, a idući dani vjerojatno će donijeti odgovor koliko ozbiljnom. I sastanak Beniteza i Brance će vjerojatno pokazati ozbiljnost tog posla.

Dosad se kao nasljednik Mourinha, u slučaju njegovog odlaska, spominjao tek Siniša Mihajlović, sadašnji trener Catanije i nekadašnji pomoćnik Roberta Mancinija u Interu.

Komentara 1

EU
EUPatriot
15:16 19.05.2010.

Benitez bi mogao u Italiju, ali u Inter... Bilić bi mogao za JAR, ali samo do rta Dobre Nade..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije