Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na jedan dan kako bi bio na fešti svoga sina

Ben Haim napustio reprezentaciju

'Israel\'s coach Luis Fernandez gestures during their Euro 2012 qualifying group F football match against Malta at Ramat Gan stadium near Tel Aviv on September 2, 2010. AFP PHOTO/JACK GUEZ'
'JACK GUEZ'
08.10.2010.
u 18:11

Izraelski reprezentativac Tal Ben Haim (28) iz engleskog West Hama napustio je reprezentaciju na jedan dan kako bi u Londonu prisustvovao tradicionalnoj židovskoj ceremoniji brit mili, za svoga osam dana staroga sinčića.

U petak se vratio u Tel Aviv, te bi trebao biti u sastavu, iako nije posve spreman. Posljednju utakmicu za "čekićare" odigrao je još 21. rujna protiv Sunderlanda i od tada je bio ozlijeđen. Izraelci su u strogoj izolaciji i u njihov hotel ne smiju dolaziti članovi obitelji, te djevojke i zaručnice igrača.

Fernandezovu selekciju raspored nije mazio pa već u utorak gostuje kod Grka u Pireju. Izgubi li obje utakmice u četiri dana, Francuzova misija u Izraelu bit će završena. Inače, danas se u Tel Avivu očekuje povremena kiša, a temperatura zraka najviše bi se trebala popeti do 26 stupnjeva.

Do petka je prodano nešto više od 20.000 ulaznica za utakmicu, ali ipak se očekuje 30-tak tisuća gledatelja. U Tel Avivu je prošli tjedan već bio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji je s Lyonom ovdje pobijedio Hapoel u Ligi prvaka na stadionu Bloomfield.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije