Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALIO NA POTPORI

Beckham napisao otvoreno pismo suigračima

David Beckham
AFP
19.03.2010.
u 17:18

Ozlijeđeni engleski 34-godišnji nogometaš David Beckham otvorenim je pismom zahvalio suigračima u AC Milanu na potpori koju je primio od njih i poželio im sve najbolje.

Beckham se ozlijedio u završnim minutama prvenstvenog ogleda Milana i Chieva prošle nedjelje, i to bez kontakta sa suparničkim nogometašem. Ozlijedio je Ahilovu tetivu, koju je operirao dan kasnije u finskom Turkuu. Zbog ozljede će propustiti svoj četvrti nastup na Svjetskom prvenstvu, a očekuje se da će pauzirati oko šest mjeseci.

''Želio bih svim svojim suigračima u AC Milanu poželjeti sreću u nastavku sezone, nadam se da će uspjeti osvojiti naslov prvaka Italije. Također vam želim zahvaliti na izrazima podrške koje ste mi uputili nakon utakmice protiv Chieva. Nadam se da ću opet dobiti priliku zaigrati s vama i biti dio ovog velebnog kluba'', obratio se Beckham suigračima u Milanu na klupskoj internetskoj stranici.

Beckham je prošle sezone drugi dio odigrao na posudbi u Milanu iz američkog LA Galaxyja, a isti je dogovor bio postignut i za ovu sezonu. Ukupno je u ta dva mandata odigrao 29 utakmica za ''rossonere'' i postigao dva pogotka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije