Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješno operiran

Beckham nakon operacije: Ostajem pozitivan

David Beckham
AFP
16.03.2010.
u 19:09

Engleski nogometaš David Beckham obratio se preko vlastite internetske stranice javnosti nakon operacije Ahilove tetive lijeve noge kojoj se podvrgnuo u ponedjeljak.

"Ostajem pozitivan. Koncentrirat ću se sada na povratak u formu u rehabilitacijskom procesu koji me očekuje tijekom sljedećih nekoliko mjeseci", poručio je Beckham, koji se još uvijek nalazi u Finskoj, dodavši:

- Operacija je protekla uspješno. Zahvaljujem na tome dr. Oravi i njegovoj ekipi.

Sam je kirurg ranije rekao da je ruptura teška i da bi mogla Beckhama izvan travnjaka ostaviti i do šest mjeseci, što znači da nema nikakva izgleda nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Dr. Orava je također rekao da je prvu terapiju, i to u vidu vježbi hodanja, Beckham odradio već u utorak hodajući na štakama.

U srijedu će engleski reprezentativac najvjerojatnije otputovati u London, a nakon toga odmah u Sjedinjene Države.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije