Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITNIK

Beckham: Henry nije varalica

David Beckham
AFP
20.11.2009.
u 09:46

Veznjak Los Angeles Galaxyja i engleske nogometne reprezentacije David Beckham jedan je od rijetkih koji je javno podržao Thierryja Henryja nakon njegova kontroverznog igranja rukom koje je “tricolorima” donijelo plasman na SP 2010.

Stoper Arsenala William Gallas zabio je odlučujući gol protiv Irske (za ukupnih 2-1) u 13. minuti produžetka uzvratne utakmice na Stade de Franceu na asistenciju Thierryja Henryja, koji je prije toga loptu čak dvostrukom reakcijom šake primirio da mu ne pobjegne u gol-aut.

Henryjevo igranje rukom nisu primijetili švedski suci, no ono je izazvalo osude diljem svijeta, a najviše, kako je i očekivano, u Irskoj.

- Iskreno mislim da Thierry nije to htio. Znam ga kao igrača i kao osobu. On je sjajna osoba i sjajan igrač. Šteta je što je Irska ispala jer ima odlične navijače, ali takve se stvari događaju u nogometu. Zaista mislim da to Henry nije namjerno učinio - rekao je Beckham za Sky Sports.

Upitan bi li i on učinio jednako da se našao u sličnoj situaciji, slavni engleski veznjak je rekao:

- Tko zna što bih napravio u takvoj situaciji? Riječ je o kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo, ne možete znati što biste učinili. Odigrao sam puno velikih utakmica u karijeri i sada, kada pogledam unatrag na neke stvari i kako sam reagirao, shvaćam da sam pogriješio.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Francetic
Francetic
10:39 20.11.2009.

tocno tako bpz i zato mi se iskreno ...e tko ce na SP i tko ce ga osvojiti.

BP
bpz
10:06 20.11.2009.

\"Iskreno mislim da Thierry nije to htio. Znam ga kao igrača i kao osobu. On je sjajna osoba i sjajan je igrač. Šteta je što je Irska ispala jer imaju tako sjajne navijače, ali takve se stvari događaju u nogometu. Zaista mislim da to Henry nije namjerno učinio\"... To je LI LA od Beckhama. Umjesto da kaže: video, direktna slika ili snimka, mora biti peti sudac na nogometnoj utakmici. Zna se što su kritični momenti... A sve ostalo je licemerje i od Beckhama, i od Platinija, i od ostalih nogometaša i funkcionara u nogometu!

Avatar Idler 3
Idler 3
11:39 20.11.2009.

@bpz...upravo suprotno....on ti je kao igrač želio reći kak se takve stvari uvijek događaju u nogometu i rijetko kada se radi o nečijoj svjesnoj namjeri. S druge strane ti ne treba peti sudac neg onaj četvrti treba imati monitor na kojem se može pogledati ak je kaj sporno !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije