Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Beckham: Fabio se dokazao na Hrvatima

David Beckham
Reuters
06.12.2009.
u 12:11

David Beckham branio je boje Tri lava na pet velikih natjecanja, ali sada bi mogao u telefonskoj slušalici čuti glas Fabija Capella koji kako na talijanskom akcentu govori "Sorry, neću te zvati na SP".

Na toće li ga izbornik u svibnju uvrstiti na popis ne može utjecati, ali kad govori o Capellu ispadaju mu bomboni iz usta, a sve preko leđa hrvatske reprezentacije:

- Sjećate se Hrvata? S njima smo imali strašnih problema, ali otkako je došao Fabio problemi su nestali kao rukom odneseni. Unio je pobjednički mentalitet, otišli smo u Zagreb i pobijedili. Hoćemo li otići do vrha, to je samo na nama, kazao je Becks.

Komentara 4

PE
petrovve
13:45 06.12.2009.

Beckham najveci seronja ,da veci ne moze biti.

OB
-obrisani-
14:39 06.12.2009.

http://ddparovi.mojblog.hr/

DU
Deleted user
14:07 06.12.2009.

Mozda je seronja. Ali je u pravu! Na zalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije