Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predat će dokumente

BBB će u četvrtak podnijeti prijavu protiv rukovodstva GNK Dinamo

bbb (1)
Goran Ferbežar/Pixsell
14.12.2011.
u 18:00

U četvrtak će u 12 sati u zgradi Državnog odvjetništva u Gajevoj, predstavnici Kluba navijača Dinama Bad Blue Boys, podnijeti kaznenu prijavu protiv rukovodstva GNK Dinamo, zbog sumnje u različite malverzacije u poslovanju kluba

"Ovim činom želimo podržati tijela pravne države da i na ovaj način napokon istraže neka od višegodišnjih i nekažnjenih kršenja različitih zakona ove zemlje koje je počinilo rukovodstvo NK Dinamo", ističu iz Kluba navijača Dinama BBB.

Ključne riječi
BBB

Komentara 39

OB
-obrisani-
18:52 14.12.2011.

Nije Mamic svetac da se protiv njega ne smije potegnuti sudska parnica ali...pitao bih ove bbbovce kako ce se oni ponasati ako i pored svih njihovih optuzbi nista sumnjivog i protuzakonitog se ne nadje!?

SN
snjezni
18:55 14.12.2011.

Postavlja se pitanja zasto ovi razbijaci i probisvjeti cijelo vrijeme dizu galamu, ako se zna da je Dinamo godinama prvak drzave? Decki vjerujte, bolje nam je bez vas na stadionima. Ako je opet u pitanju reket kojim stiscete vodstva klubova onda je to pitanje za policiju. Znam da dok vam je uprava davala 60.000-100.000 kuna mjesecno nije bilo tenzija. Ako je novac vodilja ljubavi prema klubu onda vi i niste navijaci.

TO
Tot
09:52 15.12.2011.

ovi su postali totalni bedaci, kak ih sam nije sram.....prave cinkerske curke......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije