Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I BAYER U UTRCI

Bayern želi Berbatova kao zamjenu za Olića

Dmitar Berbatov
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
16.01.2012.
u 13:06

Berbatov odrađuje posljednju sezonu ugovora za vragove, a tek je četvrti Fergusonov izbor.

Napadač Manchester Uniteda Dmitar Berbatov želja je Bayerna. Štoviše, iz bavarskog su kluba već kontaktirali s Englezima, a otočki mediji pišu da je riječ o ponudi od osam milijuna funti.

Bugarin će uskoro napuniti 31 godinu, a u Bayernu su ga detektirali kao sjajnu zamjenu Ivici Oliću čiji je odlazak izvjestan na ljeto. Upravo odrađuje posljednju sezonu ugovora za vragove, a s obzirom na status koji ima u momčadi, malo je vjerojatno da će se na Old Traffordu odlučiti da aktiviraju klauzulu u ugovoru po kojoj bi morao produljiti ostanak još jednu godinu.

Berbatov je ove sezone počeo samo devet od 31 Unitedove utakmice i tek je četvrti Fergusonov izbor u špici, nakon Rooneyja, Welbecka i Hernandeza.

Osim Bayerna, za napadača je zainteresiran i njegov bivši klub Bayer iz Leverkusena.

Komentara 2

AN
Andreeejjj
23:09 16.01.2012.

IVICA OLIĆ - GOLIĆ...idi u MAN UT...da te ne zezaju više švabe. Pokajat če se...vidjet češ! Ti si najbolji i najzahvalniji igrać - kraaaalju!!!

CR
Cromaniac
16:18 16.01.2012.

On može Oliću glancati kopačke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije