Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POLUFINALE PROTIV LYONA

Bayern već rasprodao Allianz Arenu

Bayern
AFP
08.04.2010.
u 09:14

Samo nekoliko sati nakon plasmana u polufinale Lige prvaka münchenski Bayern rasprodao je Allianz Arenu za susret s Lyonom.

Ukupnih 4-4, zbog pogotka više u gostima, bili su dovoljni bavarskoj momčadi za izbacivanje silovitog Manchester Uniteda u četvrtfinalnoj fazi Lige prvaka. Dva je pogotka, jedan u svakoj utakmici, postigao napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić.

Kolika je euforija zavladala u Münchenu dokazala je srijeda kada su razgrabljene sve ulaznice za utakmicu protiv francuskog kluba, koji je ukupnom pobjedom 3-2 protiv Bordeauxa po prvi put u klupskoj povijesti ušao u polufinale prestižnoga klupskog europskog natjecanja.

Prvi sraz Bayerna i Lyona igrat će se 21. travnja, a uzvrat na Gerlandu šest dana kasnije.

U drugom polufinalu Inter ugošćuje Barcelonu na San Siru 20. travnja, a tko će u finale znat će se 28. travnja nakon susreta na Camp Nouu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije