Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Bayern preuzeo vrh nakon remija Borussije, pogodak Mandžukića

'15.10.2011,Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL,VfL Wolfsburg vs 1. FC Nuernberg , im Bild  Marcel Schaefer (Wolfsburg #4) jubelt mit Mario Mandzukic (Wolfsburg #18) ueber dessen verwandelten Elfm
'nph / Schrader'
03.12.2011.
u 17:34

Ivan Perišić igrao je četiri minute za Borussiju, a Danijel Pranjić minutu za Bayern. Ivica Olić nije ni ušao za Bavarce.

Pobjedom nad Werderom 4:1 u 15. kolu Bundeslige, münchenski je Bayern preuzeo vrh ljestvice u Bundesligi, jer su glavni konkurenti, dvije Borussije međusobno remizirale (1:1). No, u pobjedi Bavaraca, Hrvata opet nigdje. Doduše, Danijel Pranjić je ušao u sudačkoj nadoknadi vremena, ali to je kao da nije ni igrao. Dok je Ivica Olić cijeli susret odgledao s klupe.

Ništa posebno nije mogao napraviti ni Ivan Perišić u četiri minute koliko je dobio od trenera Borussije Dortmund Jürgena Kloppa u remiju u Mönchengladbachu, no zato se istaknuo Mario Mandžukić.

Hrvatski je reprezentativac zabio u 10. minuti za vodstvo Wolfsburga 1:0, no utakmica s Mainzom na kraju je završila podjelom bodova - 2:2. Mandžo je igrao cijeli dvoboj.

Andre Mijatović ušao je za Herthu u 39. minuti u remiju Berlinčana kod Kaiserslauterna 1:1. A jednakim rezultatom završila je i utakmica Freiburga i Hannovera.

Poredak: Bayern 31, Borussia D. 30, Borussia M. 30, Werder 26...

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mastif
23:10 03.12.2011.

bravo đilkoš!

OB
-obrisani-
03:27 04.12.2011.

########################################### LISTIĆ ĆE BITI POSTAVLJEN DANAS OD 14h-15h. NAVRATITE! BESPLATNI PAROVI a ponekad i ANALIZE. POSJETITE NAS. Skoro svaki dan postavljamo listiće i sve što morate jest posjetiti nas. Gotovo uvijek parovi će biti najavljeni, ponekad sat ili više satiti prije postavljanja, a ponekad čak i dan ranije. Nema pretplate, stiskanja reklama ili sličnoga. Posjetite: vaha-bet-tips.blogspot.co m/ ###########################################lj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije