Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Bayer srušio Bayerna, Mandžukiću 90 minuta u remiju Wolfsburga

'Wolfsburg\'s Croatian striker Mario Mandzukic (R) and Augsburg\'s Dutch defender Paul Verhaegh vie for the ball during the German first division Bundesliga football match FC Augsburg vs VfL Wolfsburg
'CHRISTOF STACHE'
03.03.2012.
u 17:46

Mladen Petrić i Ivo Iličević odigrali su svih 90 minuta u teškom nokautu HSV-a kod kuće od Stuttgarta (0:4).

U derbiju 24. kola Bundeslige Bayer je u Leverkusenu sa 2:0 pobijedio Bayern. Strijelci su bili Kiessling u 79. i Bellarabi u 90 minuti. Ivica Olić u igru je ušao u 74. minuti, dok je Pranjić ostao na klupi. Zanimljivo, trener Bavaraca Jupp Heynckes tek je u 61. minuti uveo Riberyja, koji mu je u prošlom kolu s dva gola donio pobjedu protiv Schalkea.

U prvi sastav Wolfsburga se pak nakon Magathove “lekcije” vratio Mario Mandžukić te je odigrao 90 minuta u remiju vukova kod Kaiserslauterna (0:0). Nakon sedam uzastopnih poraza, do prvenstvene pobjede došla je Hertha, koja je bila bolja od Werdera sa 1:0. Trener Rehhagel našeg je Mijatovića uveo tek u 83. minuti, no stigao je dobiti žuti karton.

Mladen Petrić i Ivo Iličević odigrali su svih 90 minuta u teškom nokautu HSV-a kod kuće od Stuttgarta (0:4).

 

Rezultati 24. kola: Bayer - Bayern 2:0, Freiburg - Schalke 2:1, HSV - Stuttgart 0:4, Hannover - Augsburg 2:2, Hertha - Werder 1:0, Kaiserslautern - Wolfsburg 0:0. Poredak: Borussia D. 52 (23), Bayern 48, Borussia M. 47 (23)...

Komentara 2

MC
mr.col1
19:48 03.03.2012.

Zanimljivo, trener Bavaraca Jupp Heynckes tek je u 61. minuti uveo Riberyja, koji mu je u prošlom kolu s dva gola donio pobjedu protiv Schalkea. koje novinarstvo...pa ribery se ozljedio u utakmici protiv njemacke..prije utakmice je receno da nece nikakoo igrat rad ozljede..

OD
otac_domovine
23:46 03.03.2012.

Nije ni čudo da se 50% \"novinara\" Večernjeg lista zovu Večernji list. Nakon što su regrutirali sve članove kontre u redakciju načuo sam da se sada okreću romskoj manjini. Navodno će Totti nakon što nije uspio uručiti dres Ibrahimoviću početi pisati kolumnu u sportskoj rubrici VL-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije