Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugovor na pet godina

Bayer kupio Zvonka Pamića, a sljedeća je meta Milan Badelj

Igor Pamić
Kristina Štedul Fabac
15.04.2010.
u 19:29

Rijeka bi trebala zaraditi najmanje 600.000 eura, a Pamićeva plaća u Leverkusenu bila bi barem 200.000.

Jučer je u Zagrebu zgotovljen transfer Rijekina igrača na posudbi u Karlovcu Zvonka Pamića (19) u Bayer Leverkusen. Nagađa se kako će Rijeka za nadarenoga vezista dobiti najmanje 600.000 eura, dok bi početna Pamićeva plaća u uglednom bundesligašu trebala biti oko 200.000 eura.

– Posao s Bayerom? Jako je vruće, ali Zvonko će odigrati još pet utakmica za Karlovac najbolje što može – rekao je Pamićev otac, zastupnik i trener u Karlovcu Igor Pamić.

Prate ga od studenoga

U ime Bayera posao je zaključio sportski direktor Michael Reschke, a zasluge za Pamićev angažman pripadaju skautskoj službi, čiji je šef glavni klupski menadžer Wolfgang Vöge. Pamić je pod Bayerovim rendgenom od studenoga prošle godine.

U posao su uključeni Boris Živković, Bayerov skaut za ovaj dio Europe, te Fifin menadžer Danko Đikić, a predstavnici njemačkog kluba navodno su se našli i s Ivanom Cvjetkovićem oko mogućnosti angažiranja Domagoja Vide.

Komes ništa ne zna

Kontaktirali smo s kondicijskim trenerom Bayera Zvonkom Komesom. Kaže da ne zna ništa o Pamićevu dolasku.

– Nemam pojma, to mi je prvi glas. Moguće je da se klub zanima za Pamića, ali da je posao gotov, a da ja ne znam ništa o tome, da mi nitko nije spomenuo ili me pitao, to me čudi – rekao je Komes.

Doznajemo kako će Zvonko Pamić u Bayeru imati vrhunski tretman te će s apotekarima odraditi ljetne pripreme. Procijeni li trener Heynckess da je Zvonko još "zelen" za vrhunsku bundesligašku razinu, najvjerojatnije će ići na posudbu.

Bayerovo izaslanstvo u srijedu je bilo na utakmici Varteks – Dinamo. Odavno je poznato da bogati bundesligaš prati Milana Badelja i odlučan je u namjeri dovesti ga u Leverkusen već ovoga ljeta. A Badelj je i u Varaždinu potvrdio visoku klasu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije