Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El Mundo Deportivo

Barcelona opet priprema ponudu za Mascherana

Javier Mascherano
Reuters
07.11.2009.
u 13:46

Španjolski dnevnik El Mundo Deportivo navodi da je uprava Barcelone spremna u zimskom prijelaznom roku poslati ponudu Liverpoolu za njihovog veznog igrača i kapetana argentinske reprezentacije Javiera Mascherana.

Barcelona je Mascherana želje dovesti i u minulom prijelaznom roku, ali je menadžer Liverpoola Rafael Benitez inzistirao na ostanku Argentinca na Anfieldu, pogotovo nakon što je madridskom Realu prodao Xabija Alonsa.

Sada je, navodno, Liverpool spreman prodati Mascherana, te novac zarađen tim transferom upotrijebiti za kupnju igrača kojim bi ojačali napadački red.

El Mundo Deportivo sugerira da Barcelona, neovisno o tome hoće li uspjeti dovesti 25-godišnjeg Mascherana, neće odustati od dvojice napadača, Brazilca Robinha iz Manchester Cityja i Urugvajca Luisa Suareza, koji su na vrhu popisa želja za zimski prijelazni rok kada su napadači u pitanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije