Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu na Poljud

Barcelona: Nova sezona počinje u Splitu s Hajdukom!

barcelona hajduk
fcbarcelona.com
31.05.2011.
u 18:05

Barcelona, novopečeni europski prvak, potvrdila je na svojim stranicama prijateljsku utakmicu s Hajdukom u Splitu

Između ostalog, piše da će se dvoboj kojim će splitski klub obilježiti 100 godina igrati u subotu 23. srpnja u 20.30 sati.

Katalonci su istaknuli kako će tom utakmicom otvoriti novu sezonu, ali i dodali da u njoj neće sudjelovati igrači Barce koji će u tom trenutku biti na Kupu Amerike ili Europskom prvenstvu do 21 godine.

U priopćenju piše kako će susret s Barcelonom pomoći novom treneru Krasimiru Balakovu da oblikuje momčad za nadolazeću sezonu, te da blaugrana u Hrvatsku dolazi prvi put nakon 50 godina. U sezoni 1961./62., Katalonci su u Zagrebu igrali 2:2 s Dinamom, a u uzvratu osmine finala Kupa Uefe na Camp Nou pobijedili sa 5:1.

Barca je svoje navijače ukratko upoznala i s povijesti splitskog Hajduka te objavila popis svih prijateljskih utakmica ovoga ljeta.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
balance
18:43 31.05.2011.

i da ce doci ako Bog da sa drugim timom!!!! Nema Messia,Alvesa zgog prvenstva juzne amerike a ovi dugi ce biti postedjeni zbog iscrpljujuce sezone!!!

ZV
zvrki
06:55 01.06.2011.

kako god da dodju opet dolazi barcelona...

EL
elephant
08:14 01.06.2011.

Sramota i tuga. Nekad su europski klubovi (zadnji put 1995. u Ligi prvaka) dolazili u Split igrati službene utakmice. Sada su preostale samo prijateljske jer plasman u lp naši klubovi mogu samo sanjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije