Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupocjeni transfer

Barcelona nakon 12 sati u Milanu

Lionel Messi
Reuters
19.04.2010.
u 17:09

Tko zna u kakvom će stanju nogometaši Barcelone dočekati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Intera, koja se u utorak igra na San Siru s početkom u 20.45 sati.

Naime, aktualnom prvaku Europe trebalo je 12 sati da iz svoje Barcelone dođe na poprište utakmice. Dakako, krivac u svemu je oblak islandskog vulkana koji se raspršio Europom i tako u kolaps doveo zrakoplovni promet. Barcelona je zato morala s autobusima krenuti na dugačak put koji je trajao pola dana!

Krenuli su s dva autobusa iz Barcelone u nedjeljnim poslijepodnevnim satima. Prva postaja na kojoj su zastali bio je Cannes, gdje su prespavali noć, a potom su u ponedjeljak ujutro krenuli na prevaljivanje druge polovice puta.

Od Barcelone do Cannesa su prevalili 634 kilometra, a od Azurne obale do Milana dodatni 351 kilometar. Vrlo brzo po dolasku Josep Guardiola i Dani Alves će morati odraditi konferenciju za novinare, dok odmah po završetku iste kreću obaviti večernji trening.

- Nećemo se uhvatiti ni za kakvo opravdanje. To što smo putovali autobusima, odnosno 10 sati više nego što smo trebali u normalnim okolnostima, nema nikakve veze. Bit ćemo pravi na travnjaku u utorak navečer - rekao je trener Barcelone Josep Guardiola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije