Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA ZADNJE LOŽE

Barcelona mjesec dana bez Inieste

Iniesta
AFP
13.04.2010.
u 15:15

Stara rana Andresa Inieste nikako da zacijeli. Zbog ozljede zadnje lože desne noge izvan travnjaka će provesti sljedećih mjesec dana.

Ozljedu mišića koji mu stvara kronične probleme već godinu dana vezni nogometaš Barcelone obnovio je ponovno u subotu ušavši u igru tijekom drugog poluvremena "clasica" igranog na Santiago Bernabeuu, koji je Barcelona protiv Reala dobila 2-0.

Tako će španjolski 26-godišnji reprezentativac propustiti obje polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Intera, te još pet prvenstvenih dvoboja u međuvremenu. U katalonskom se klubu nadaju da će ga uspjeti osposobiti za finale Lige prvaka, koji se 22. svibnja igra na Santiago Bernabeuu. Uz uvjet, naravno, da se Barcelona za njega kvalificira.

Pretkraj prošle sezone zbog ozljede istog mišića Iniesta je pauzirao dvadesetak dana. Liječnici su ga uspjeli osposobiti za finale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. Tada je obnovio ozljedu te se potom odmarao puna tri mjeseca, propustivši Kup konfederacija u Južnoafričkoj Republici.

Komentara 1

SA
SI aka SI
15:24 13.04.2010.

sada je idealan trenutak da kupe sina Sammira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije