Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA

Barca i Valencija dogovorile transfer Ville?

David Villa
Reuters
30.04.2010.
u 11:42

Valencijin nogometaš David Villa od sljedeće će sezone igrati u dresu Barcelone, objavio je madridski dnevnik Marca na svom internetskom izdanju.

Tvrdi se da su dva kluba dogovorila sve detalje te da se samo čeka skorašnja formalna objava.

Katalonci će Valenciji za otkup Villina ugovora (vrijedi do srpnja 2014. godine) platiti 40 milijuna eura te im prepustiti dvojicu igrača pod ugovorom: Bjelorusa Aleksandra Hleba i Bojana Krkića.

Marca također navodi da 28-godišnji napadač, najbolji strijelac Eura u Austriji i Švicarskoj 2008. godine, nema ništa protiv transfera, baš naprotiv.

Akciju Marca predstavlja kao mudri manevar predsjednika Joana Laporte, koji će ovim poslom ublažiti nezadovoljstvo navijača zbog ispadanja u polufinalu Lige prvaka, ali i povećati si izglede na idućim predsjedničkim izborima, na kojima će 13. lipnja tražiti svoj treći mandat na čelu Barcelone.

Komentara 1

DA
darkobbb
13:07 30.04.2010.

hm.... villa je jako dobar igrac ALI ako ce vec dat 40 miljuna onda ne razumijem zasto i krkica za hleba ok ali krkica ne njega treba dat na posudbu u buducnosti bi mali mogao bit strasan igrac vec je je i sad jako dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije