Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KRAJA SEZONE

Barbarić odletio na posudbu u Düsseldorf

Tomislav Barbaric Igor Biscan
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.01.2012.
u 18:37

Fortuna je vodeća momčad druge lige pa se plavi branič nada da će izboriti prvu Bundesligu.

Kako je Večernji list prvi objavio, Tomislav Barbarić ide na posudbu u njemački drugoligaš Fortunu Düsseldorf do kraja sezone. Ako svi budu zadovoljni suradnjom, njemačka momčad ima pravo otkupiti Barbarićev ugovor u lipnju.

– Naravno da sam zadovoljan jer sam otišao u dobar klub koji je vodeći na ljestvici i ima velike šanse ući u Bundesligu. Vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti te sam siguran kako ću se uspjeti izboriti za minutažu – rekao nam je Barbarić po slijetanju u Njemačku.

Fortuna je vodeća momčad druge lige sa 42 boda iz 19 utakmica; drugoplasirani Greuther Fürth ima dva boda manje.

Komentara 1

PU
pumbica
09:56 18.01.2012.

Ode dinamova nada.Sramota što se u dinamu radi.Mamić mora otić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije