Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanschitz prvi

Banović drugo razočaranje u 2010. godini

Ivica Banović
Reuters
30.04.2010.
u 12:36

Na drugo je mjesto popisa najvećih razočaranja drugog dijela bundesligaške sezone tiražni njemački dnevnik Bild postavio hrvatskog nogometaša Ivicu Banovića.

"Prije zimske pauze startao je u šesnaest od sedamnaest utakmica i zabio je četiri pogotka uz dvije asistencije. U 2010. godine samo je pet puta krenuo od početka. Nula golova, nula asistencija", objašnjava Bild guranje Freiburgova hrvatskog veznjaka na nepoželjnu listu.

Nju, pak, predvodi austrijski napadač Mainza Andreas Ivanschitz. Nakon prvog dijela sezone, u kojem je uz šest golova imao i sedam dodavanja za pogodak, u nastavku sezone je uspio samo jednom asistirati.

Inače, na popisu na kojem se nalaze i imena Ze Roberta (HSV), Marija Gomeza (Bayerna), Lukasa Podolskog (Köln), Piotra Trochowskog (HSV) i Anatolija Timoščuka (Bayern), nalazi se i reprezentativac BiH Vedad Ibišević.

- Iako je u posljednje dvije utakmice postigao tri gola, velike su njegove zasluge u lošoj Hoffenheimovoj sezoni. Pobjednički je u 2010. izašao iz svega 33 posto duela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije