Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad ipak ne da lovu za krov

Bandić odbio Mamića: Ima većih prioriteta od stadiona

\'09.05.2011., Zagreb - Zdravko Mamic u prostorijama GNK Dinamo odrzao konferenciju za medije. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
28.10.2011.
u 12:00

Ono što je umiveno i napravljeno dosta je da se igraju utakmice, čak i Lige prvaka

Nakon što je dopredsjednica Gradske skupštine Tatjana Holjevac odbila mogućnost da Grad potroši 50 do 60 milijuna kuna za natkrivanje stadiona, isto je rekao i prvi čovjek Grada Milan Bandić.

– Zdravko Mamić osebujan je čovjek, lepršav i dobro je da govori. Koga svrbi, taj se češe, ali nije Zdravko Mamić veći dinamovac od mene! U vrijeme krize i recesije stadion nije prioritet, ima puno većih prioriteta. Ono što je umiveno i napravljeno dosta je da se igraju utakmice, čak i Lige prvaka, a kada bude bolje vrijeme, onda ćemo razmišljati što i kako dalje sa stadionom. Ako se mene pita, ja sam za to da ostane tamo – rekao je Bandić.

Komentara 24

Avatar babas
babas
12:19 28.10.2011.

Kako to ide na zapadu,da li i tamo gradovi daju novac klubovima za krov,uređenje i slično? U Dinamu su potrošene stotine miljuna kuna gradskog novca u zadnjih 15-tak godina. Ali Mamić traži još!

GA
gafe
12:30 28.10.2011.

jedno je sigurno a to je da se Hrvatska u cijelome svijetu sa tim stadionom sramoti. Treba se nesto promjenit a kako za to me boli dzon !

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
12:17 28.10.2011.

sretan sam da zbog ovakvih \"najvećih dinamovaca\" nisam dinamovac, tj. nisam u istom društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije