Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR FOUR FOUR TWOA

Balaban najgora Villina kupnja, Štimac najbolja Countyjeva

Boško Balaban
Zoran Grizelj
23.03.2012.
u 14:25

Balabanov boravak u Aston Villi ocijenjen je kao noćna mora, a Štimčev angažman u Derby Countyju kao ključ povratka u Premiership

Boško Balaban po tko zna koji put našao se na popisu najgorih kupnji na Otoku, a u novom izdanju časopisa Four Four Two označen je kao najgore pojačanje Aston Ville u povijesti. U novom izboru analizirale su se četiri engleske lige te ona škotska, a bivši Dinamov napadač \'\'pobijedio\'\' je u konkurenciji kluba iz Birminghama.

Za Aston Villu igrao je od 2001. do 2004. i postigao doslovno nikakav učinak u 11 nastupa.

\'\'Brojke ne lažu. Balaban je Aston Villu stajao 5,8 milijuna funti, koliko je odštete uplaćeno zagrebačkom Dinamu te 20 tisuća funti tjedne plaće, a zauzvrat klubu nije dao nijednu kompletnu utakmicu. I što je najgore od svega, na kraju je Aston Villa morala njemu platiti dodatnih milijun funti otpremnine za raskid ugovora\'\', piše u tekstu

Prisjetili su se i kako je \'\'Bole top\'\' rekao da je to sve bila noćna mora i odgovorili:

– Nažalost, Boško, nije bila samo za tebe.

Igora Štimca, pak, proglasili su najboljom kupnjom Derby Countyja gdje je igrao od 1995. do 1999. i postigao tri pogotka.

\'\'Karizmatični je Hrvat donio puno stila u posljednji red Derbyjeve momčadi. Njegova liderska uloga donijela je drugoligašku seriju od 20 utakmica bez poraza te posljedično i povratak u Premiership.\"

Komentara 5

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:50 23.03.2012.

Fućkaš Aston Villu, Mamić je od tog transfera kupio jahtu i Bentleya, dakle bio je to \"pravi posao\".

JJ
juxxy jazz
15:06 23.03.2012.

Dinamo tog novca nije vidio već su 90% podijelili Mamić i Balaban.

SE
serđo
17:32 23.03.2012.

meni ne smeta ni da je tako. on prodao svog igrača, on podijelio, građanski vječito prvi, mislim da je u tome i problem, hi hi, uz, naravno, kaj nije i vama dao barem za paštetu i jegera. evo, daće vam sdp sigurno kad izbacite mamiće, hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije