Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI PROTIVNIKA

Austrijanci: Da nam nije bilo golmana, loše bi se proveli!

Austrija Hrvatska
Željko Lukunić/Pixsell
20.05.2010.
u 13:08

Vodeći austrijski dnevni listovi, poput Kuriera ili Der Standarda, pobjedu hrvatskih nogometaša nad Austrijancima u prijateljskom srazu u Klagenfurtu vide kao apsolutno zasluženu.

"Da je završilo neodlučeno, ne bi bilo pravedno", rekao je nakon utakmice austrijski izbornik Didi Constantini.

Njegovo mišljenje većinom dijele njegovi nogometaši, baš kao i mediji.

"Hrvatska je zasluženo došla do svoje pete pobjede nad Austrijom. Kasno, ali zasluženo", stoji u Standardovu izvještaju s utakmice.

I Standard i Kurier igru austrijskog sastava ocjenjuju slabom u dvoboju s daleko kvalitetnijim Hrvatima, uz napomenu da za Bilićevu vrstu nisu igrali Eduardo, Kranjčar, Ćorluka, Olić, Pranjić...

- Golman Macho spasio nas je skinuvši Hrvatima tri ili četiri zicera. Da nije, loše bismo se proveli. Pokušavali smo se nametnuti, ali nije išlo. Hrvati su odigrali jako dobro. Mi moramo igrati kompaktnije. Osobno sam pokušao dati naglasak na naš napad, no to je ostalo samo na pokušaju – izjavio je nakon utakmice austrijski veznjak Ümit Korkmaz, dok je napadač Marc Janko dodao:

- Rezultat 0-0, da smo ga zadržali do kraja, samo bi nas zavarao. Nismo ga zaslužili jer Hrvati su bili daleko bolji.

Komentara 2

EU
EUPatriot
13:22 20.05.2010.

Austrijanci: Da nam nije bilo golmana, proveli bi se kao Hrvati oba puta protiv Engleske...

OB
-obrisani-
20:12 20.05.2010.

idi i kamenuj parlament ... kad nista drugo ne radis...lijencugo.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije