Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lom gležnja lijeve noge

Ashley Cole upitan za Svjetsko prvenstvo

Ashley Cole
Reuters
11.02.2010.
u 19:53

Tešku je ozljedu u srijedu zadobio lijevi bočni igrač Chelseaja, 29-godišnji Ashley Cole, u utakmici 26. kola engleskog Premiershipa, u kojem je Chelsea poražen kod Evertona 2-1.

Cole je zadobio lom gležnja lijeve noge i prve procjene govore o dugoj stanci u trajanju od tri mjeseca. Tako se već sada može govoriti da je sezona za njega gotova, s obzirom na to da će ove godine kraće trajati zbog Svjetskog prvenstva na jugu Afrike.

No, trenutačno je čak i nastup na Svjetskom prvenstvu (od 11. lipnja) upitan za najboljeg engleskog bočnog igrača na toj, lijevoj strani. Izbornik Engleske, talijanski strateg Fabio Capello, je najavio da već kreće s potragom zamjene za Colea ako se ostvare crne slutnje o duljini njegove stanke.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:19 12.02.2010.

Ashley Cole je ustvari sretan što je upitan za World Cup je naprimjer zvijezde 10 reprezentacije ljestvice FIFA su več neupitno vanjka, off competition i upitno je kako ostati domoljubno ojačan uz tu činjenicu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije