Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimatum

Arsenal: Van Persie, ne ideš nikud, pa čak i ako odbiješ novi ugovor!

'Robin van Persie, Arsenal Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pixsell'
21.02.2012.
u 16:08

Nakon razgovora s izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom, kapetan topnika ostao je bespomoćan i nervozan

Arsenalovoj vrhuški očito je prekipjelo zbog trakavice u pregovorima oko novog ugovora s kapetanom Robinom van Persiejem pa je izvršni direktor kluba Ivan Gazidis poslao poruku Nizozemcu.

– Odbijamo te prodati ovo ljeto, pa da ne znam kakva ponuda dođe za tebe! Ne ideš nikud pa čak i ako ne potpišeš novi ugovor s klubom, ali ćeš ovaj postojeći odraditi do kraja, do ljeta 2013. – rekao je Gazidis Van Persieju.

Svjedoci tvrde da je nizozemski napadač ostao nervozan i bespomoćan nakon što je klub zauzeo takvo stajalište, jer se nadao da će ga ovoga ljeta pustiti u Real, Barcelonu ili nekog drugog velikana da ne bi u ljeto 2013. otišao besplatno.

– Arsenal nije glup. Kad bude odradio ovaj ugovor, imat će već 30 godina, a teško da će mu neki od velikih klubova ponuditi nekakav veliki novac s toliko godina – otkrio je portalu Goal. com Arsenalov plan tajni izvor iz kluba.

Van Persie je dosad odbio svaki pokušaj kluba da otvore pregovore oko novog ugovora, jer je želio čekati ljeto i vidjeti što će biti s njim.

– Ni jedan klub neće dati 40 milijuna funta za njega ovo ljeto jer već ima 29 godina, a za svaku ponudu manju od toga, Arsenalu se više isplati ostaviti ga da odradi ugovor do kraja – zaključio je izvor iz Arsenala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije