Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka, uzvrati osmine finala

Arsenal ostao na korak do čuda protiv Milana

van persie
AFP/Pixsell
06.03.2012.
u 22:50

Topnici su već nakon prvih 45 minuta uzvratne utakmice imali 3:0 protiv Milana, ali na tome je i ostalo.

Nogometaši Arsenala ipak nisu uspjeli izvesti podvig protiv Milana ravan onome Deportiva iz La Corune koji je u četvrtfinalu Lige prvaka 2003/04. nakon što je u prvoj utakmici izgubio u Milanu 1:4, kod kuće slavio pobjedu 4:0.

Topnici su, nakon poraza u Milanu 0:4, u uzvratnoj utakmici osmine finala ovogodišnje Lige prvaka bili vrlo, vrlo blizu. Nakon prvih 45 minuta imali su 3:0, još im je pogodak nedostajao da odvedu utakmicu u produžetke, ali na kraju je ostalo na tih 3:0 koje su im pogocima donijeli Koscielny u 7., Rosicky u 26 i Van Persie s 11 metara u 43. minuti.

U drugoj utakmici, Benfica je nadoknadila minus iz Rusije (2:3) te pogocima Maxija Pereire u 45. te Nelsona Oliveire u 90. došla do pobjede 2:0 i plasmana u četvrtfinale elitnog klupskog natjecanja.

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:42 07.03.2012.

Arsenal ostao na korak do čuda protiv Milana a Jakov Fak ta hrvatina prava osvojio zlato medalju na svetskom prvenstvu u zelenom europskom dresu kulturne i napredne Slovenije.. Kakva domoljubna idila !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije