Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE BAŠ OPTIMISTIČNA IZJAVA

Aršavin: Mislim da je za mene sezona završena

Andrej Aršavin
Reuters
02.04.2010.
u 13:36

Samo dan nakon što je obznanio kako će zbog ozljede gležnja pauzirati dva ili tri tjedna Arsenalov ruski napadač Andrej Aršavin medijima u domovini spomenuo je mogućnost uranjenog završetka sezone.

U remiju (2-2) protiv Barcelone u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka Aršavin je iz igre izišao u 27. minuti, a prve su izjave upućivale na njegov povratak još u ovoj sezoni.

- Čini mi se da sam ipak potrgao ligamente. Potvrdi li to magnetska rezonancija, a čini mi se da hoće, slijedi mi dug oporavak. Najbolje prognoze za sada govore o trotjednoj stanci, a one crnje o okončanju sezone.

- Slično se dogodilo Williamu Gallasu već ranije. On je liječen  tri tjedna u Engleskoj, tri u Francuskoj. Tek što se vratio dogodilo mu se isto - podsjetio je Aršavin.

Inače, Gallas se također ozlijedio protiv Barcelone. Engleski mediji njegovu ozljedu gležnja smatraju preteškom za povratak na travnjak u aktualnoj sezoni.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:34 02.04.2010.

Pa za njega je sezona bila završena u Mariboru kada je Dedić postigao onaj gol za Sloveniji i kada je bilo jasno da če Aršavin poput kockastih gledati World Cup samo po TV ekranu uz kokice.. A World Cup je u nogometu ipak najviše što može neki igrač postiči..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije