Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez slike, problem zbog financija

Arenasport demantira da je pred propašću

'arena sport'
' '
16.03.2011.
u 20:05

Kanali Arenasport 1 i 2 trenutačno ne prikazuju utakmice talijanske, odnosno francuske lige, premda MAXtv uredno podmiruje sve svoje obveze za otkup prava, poručuju iz HT-a.

Sportski kanal Arenasport ovaj vikend nije emitirao utakmice francuske i talijanske nogometne lige te španjolske košarkaške. Odmah su krenule glasine da je taj kanal, inače u srbijanskom vlasništvu, pred gašenjem.

– To su samo priče, daleko je to od istine – tvrdi glavni urednik Arenasporta Hrvatska Željko Vela te dodaje:

– Naša uprava ima neka otvorena pitanja s HT-om, no upravo ih rješavaju na zajedničkom sastanku.

– Kanali Arenasport 1 i 2 trenutačno ne prikazuju utakmice talijanske, odnosno francuske lige, premda MAXtv uredno podmiruje sve svoje obveze za otkup prava. Ovi sadržaji izostali su i s drugih platformi u regiji na kojima se prikazuje Arenasport. Radimo s partnerima na otklanjanju ovog problema da bismo svojim korisnicima mogli i nadalje pružati najbolji sportski sadržaj – službeno je priopćenje iz HT-a.

Srbijanski mediji pišu da je isprika čelnika lige da se utakmice za vikend nisu emitirale zbog tehničkih problema obična laž, da iza svega zapravo stoje veliki financijski problemi te tvrtke.

Podsjetimo, Arenasport je u Hrvatskoj počela emitirati s vrlo ambicioznim planom, s HTV-a su angažirali Željka Velu i Marka Šapita te još nekoliko komentatora s Hrvatskog radija.

Ključne riječi

Komentara 2

MG
mgodek2
23:47 16.03.2011.

Šteta ako se to neće dalje prenositi, no za utjehu ostaju prenosi španjolske lige. Samo dokad?

MA
marlboro69
11:56 17.03.2011.

zalosno da u hrvatskoj moramo preko srbije (arena) gledati lige petice! ovaj rtl i nova su sljam tv, nista sporta na njihovim kanalima a i onda kada ima za te dogadjaje nemaju komentatore! sve sami streberi, xebes takve kanale! vise je vrijedila jedna petica ponedjeljkom nego sve utakmice koje sada imamo na htv,rtl i nova tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije