Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NYON

APOEL na Real, Barca na Milan, Bayern protiv Marseillea

Liga prvaka ždrijeb
AFP
16.03.2012.
u 11:55

Ždrijebom je određeno i kako se križaju momčadi za polufinale i finale pa je u završnici moguć El Clasico

Kuglice u Nyonu spojile su parove za ovogodišnja četvrtfinala Lige prvaka. Na prvi pogled čini se kako je Real Madrid imao najviše sreće kada im je legendarni Paul Breitner dodijelio ciparski APOEL.

Svojem bivšem klubu Bayernu izvukao je također \'\'lakšeg\'\' protivnika Marseille, a Chelseaju dodijelio Benficu. Najatraktivniji par su Milan i Barcelona koji su međusobno već igrali u skupini.

U polufinalima će igrati pobjednici iz susreta Marseille-Bayern/APOEL-Real Madrid te Benfica-Chelsea/Milan-Barcelona pa je u finalu moguć susret Reala i Barcelone. Utakmice se igraju 27. i 28. ožujka te 3. i 4. travnja.


PRVI PAR

APOEL - Real Madrid

DRUGI PAR

Marseille - Bayern

TREĆI PAR

Benfica - Chelsea 

ČETVRTI PAR:

Milan - Barcelona 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar b.ri
b.ri
12:42 16.03.2012.

Kakva poslastica će to bit u Munchenu.. Još ako bude komentirao S. Balog-neprocjenjivo!!!

MG
mgodek2
13:57 16.03.2012.

Realu pomažu suci u Španjolskoj ili sreća pri ždrijebu u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije