Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max! na kioscima

Antun Vrdoljak za Max: Mirko Novosel htio me izgurati iz MOO-a

'31.03.2010., Zagreb - Antun Vrdoljak, hrvatski glumac, redatelj i producent, bivsi potpredsjednik Republike Hrvatske, danas pocasni potpredsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i clan Medjunarodnog ol
'Robert Anic/PIXSELL'
01.07.2011.
u 16:52

Maxova akcija: Koji je velikan najviše obilježio hrvatski sport 1991. - 2011. Niko Kranjčar: Mogu u Kijev, ali za puno višu plaću

– Nigdje u sportu nije "zamračeno" toliko novca kao na stadionu u Maksimiru. Možda treba reći da je lova curila prije Mamića, da ne bude on kriv i za to. Sad zamjenjuju sjedala!? Pa tko je prije kupio 60 tisuća sjedala koja nisu za tribine, govori u svom stilu, otvoreno i polemično, Antun Vrdoljak u velikom intervjuu za novi broj Maxa. Prvi predsjednik HOO-a govori o svemu što se događalo tih uzavrelih dana, o Samaranchu, Tuđmanu, Ivaniševiću, Petroviću, Kostelićima i Vlašićima, Mamiću, pa i Sammiru, Divcu... Otkrio je i kako su ga iz domaće kuhinje pokušali izgurati iz MOO-a.

– Mirko Novosel htio je marginalizirati Hrvatski olimpijski odbor, s tim je planom išao k predsjedniku Tuđmanu. Zapravo je htio on ući u MOO – kaže Vrdoljak.

Nije zaobišao komentirati ni najnoviji slučaj dopinga Sandre Perković: "Nama su samari često brži od konja. Što se mi izjašnjavamo brže-bolje dok još nemamo relevantan sud? Dajem obje ruke u vatru da je ta djevojka čista. I njezin trener, također. Ali mislim da moramo biti bolje educirani i da još više treba puhati na hladno."

Prvog srpnja pokrenuli smo na svojim portalima Vecernji.hr i Sportal.hr anketu "Koji je velikan najviše obilježio 20 godina samostalnosti hrvatskog sporta?" Između 32 najveća hrvatska sportaša izaberite one čije uspjehe smatrate najvećima. Nakon prvog kruga i prvog tjedna glasovanja u izboru će ostati 16 sportaša, pa osam, četiri i na kraju dvoje u velikom finalu posljednjeg tjedna u srpnju. Pobjednika ankete proglasit ćemo u Maxu nakon Dana pobjede, 6. kolovoza.

U novom Maxu Niko Kranjčar otkrio je.

– Mogao bih otići u kijevski Dinamo, ali za veću plaću, moji bi uvjeti bili bitno veći nego u Tottenhamu. A i Spursi su postavili nebuloznu odštetu.

Tu su i intervjui s Dejanom Lovrenom, Šimom Vrsaljkom, reportaža o dinamovcima i partizanovcima koji dijele isti teren na pripremama u Sloveniji... Novi Max u danima SP-a nogometašica donosi i priču o dvjema Hrvaticama koje igraju za Bayern i Njemačku, Ivani Rudelić i Juliji Šimić. Osim što su sjajne igračice, nedavno su uzburkale Njemačku i – slikanjem za Playboy.

Komentara 10

OB
-obrisani-
23:41 01.07.2011.

A Novak Djokovic Srbin Novi Svetki Sampion u Tenisu A Vecernji list to nece da objavi od muke hahahahahahahahahahahahahahahahahah.......

Avatar cluesblues
cluesblues
19:33 01.07.2011.

pila naopako - zapravo si se ti ugurao u mmo - kakve ti imas veze sa sportom? -

DA
damyr26
17:45 01.07.2011.

Kamo sreće da te je izgurao iz sporta, ali na žalost nije. Još se sječam kaoko si pljuvao po Ratku Rudiću kada je bio trener Italije, takav primitivizam rjetko je viđen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije