Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA SRBIJE

Antić ostaje na klupi uz plaću od 1,2 milijuna eura

Radomir Antić
Reuters/PIXSELL
11.12.2009.
u 14:22

Pregovori čelnika Nogometnog saveza Srbije i Radomira Antića su završili, a srbijanski bi trener po novom ugovoru, koji vrijedi do 2012. godine, mjesečno zarađivao 100 tisuća eura.

Tim potpisom Antić će svoja primanja učetverostručiti, ali i postati osmi najplaćeniji trener na svjetskom prvenstvu.

- Svi glavni detalji novog ugovora su dogovoreni. Financijski detalji bit će predočeni javnosti kad se ugovor bude potipisivao i to u onoj u mjeri u kojoj to bude potrebno - rekao je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić za Press.

Antić je prema dosadašnjem ugovoru zarađivao 325 tisuća eura, a u njegovo ime zadovoljstvo je istaknuo agent Miško Raznatović.

- Sadržaj ugovora je dogovoren i sve je spremno za potpisivanje. Očekujem da će se dogoditi vrlo brzo.

Razgovori saveza i Antića traju već nekoliko mjeseci, a glavni problem bila je upravo plaća izbornika. Plasman u Južnu Afriku i zarada od toga očito je omekšala čelne ljude saveza.

Mišljenja podjeljena

Neki navijači smatraju kako je plaća Antiću prevelika zbog sveopće krize u svijetu, te da bi trebala ostati na istoj razini, a spotiću mu ljubav prema narodu i reperezentaciji.

S druge strane, većina ipak hvali njegov rad i smatra da je zavrijedio takav ugovor jer je za razliku od svojih predhodnika pokazao kvalitetu.

Komentara 2

II
izvor istine
23:00 11.12.2009.

izbacili su francusku na nacin kao bosna tursku.U medjusobnom susretu francuzi su potukli srbiju 2;1 i 11 u beogradu isto kao bosna sa turskom.Prema tome srbija neka zahvali rumunima i austrijancima a bosna estoncima.A placu i treba da dobije jerer je srbija za plasaman dobila najmanje 5-6 miliona eura

OB
-obrisani-
14:28 11.12.2009.

Pa jasno da ovaj stručnjak to zaslužuje. Njegova ekipa ide na SP 2010 i nije fasovala 9 komada protiv Engleske nego je izbacila Francusku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije