Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Anelka potpisao za Shenhuu za 200 tisuća funti tjedno

Nicolas Anelka
Reuters
12.12.2011.
u 11:47

Kineski klub zasad nema ni trenera, a glavni je favorit Jean Tigana koji je nekad trenirao Fulham i Bordeaux.

Iz kineskoga nogometnog kluba Shanghai Shenhue potvrdili su potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s Nicolasom Anelkom. Nakon dva tjedna pregovora 32-godišnji Francuz pristao je na uvjete, a u siječnju će se pridružiti momčadi.

Bivši igrač Chelseaja u dalekoj će zemlji navodno zarađivati 200 tisuća funti tjedno, no iz kluba nisu htjeli potvrditi o kojem je iznosu riječ. Klub je i bez trenera, a navodno je favorit za klupu Jean Tigana koji je nekad trenirao Fulham i Bordeaux.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:45 13.12.2011.

Anelka potpisao za Shenhuu za 200 tisuća funti tjedno i odmah izjaviti da če sada malo više štedjeti i manje trošiti kad nije više u Chelsea FC..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije