Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marc Bernaus

Andorac, kojem je Janković trener, pobjegao iz kluba

Andora
Davor Puklavec
14.10.2009.
u 10:34

Marc Bernaus standardan je član udarne postave reprezentacije Andore. Bernaus je jedan od rijetkih koji u toj reprezentaciji igra na ozbiljnoj razini.

Naime, član je španjolskog drugoligaša Girone koju trenira bivši hrvatski reprezentativac Janko Janković.

- Već tri tjedna ne trenira zbog slomljenog rebra. Prošli vikend došao mi je poslije utakmice i kazao da jednostavno ne smije propustiti utakmicu s Ukrajinom. Silno je motiviran, iako su im šanse minimalne - otkrio nam je Janković.

Zbog tog čina Bernaus će vrlo vjerojatno biti novčano kažnjen jer je klupska uprava “poludjela” nakon njegove geste. Naime, u klubu su ga molili da se ovaj put ne odazove pozivu Davida Rodriga, izbornika Andore, kako se ozljeda ne bi pogoršala.

- Zabije li Ukrajini, založit ću se kod predsjednika da ga posebno nagrade - dodaje Janković.

Ako bi to bio pogodak koji bi Ukrajincima uskratio dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo, Bernaus bi trebao biti nagrađen najmanje doživotnim ljetovanjem u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 3

CA
casino1971
11:51 14.10.2009.

tom igrcu koji je pobjegao iz kluba da bi igrao za repku svecano obecajem da ce ako uzmu bod ukrajincima,a bez obzira na rezultat u kazahstanu moci ljetovati do kraja zivota u sabunikama koliko god hoce.vrijedi za njega i njegovu obitelj.

PS
punisher-sb
12:09 14.10.2009.

po naslovu se vidi koliko su pismeni naši novinari-------Andorac kojem Janković trener pobjegao iz kluba

GA
garincha
14:25 14.10.2009.

Je li ovaj gore taj igrac ili je to njegov stari koji daje izjavu tisku o svom nestasnom sinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije