Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA

Ancelotti: Terry je idealan kapetan

john terry
AFP
16.02.2010.
u 14:37

Talijanski strateg Carlo Ancelotti, trenutačno na radu u londonskom Chelseaju, ponovio je kako nema namjeru kažnjavati Johna Terryja.

Terry je došao na naslovnice svjetskih medija nakon što se doznalo za njegov preljub, a potom je izgubio kapetansku vrpcu engleske reprezentacije, koju je preuzeo igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand. No, Ancelotti nema nikakvu namjeru kazniti kapetana svoje momčadi.

- Terry je idealan kapetan i to je sve što imam reći - komentirao je Ancelotti i nastavio:

- Stvarno me ne zanima s kim moji igrači spavaju. Nije mi bitno niti s kim se bude, već me jedino zanima da na treninzima, utakmicama i u službi kluba budu na visokoj razini. A Terry je doslovno svaki dan bio takav i pravi primjer svima - završio je Ancelotti čiji klub uskoro čekaju dvije utakmice osmine finala Lige prvaka protiv milanskog Intera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije