Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Anas Sharbini: Nama takav penal protiv Dinama ne bi svirali...

dinamo (1)
Dalibor Urukalović, Sanjin Strukić, Željko Lukunić/Pixsell
17.03.2012.
u 21:05

Čovjek koji je skrivio najstrožu kaznu, mladi Obšivač kaže: - To nije bio kazneni udarac!

Hajdukov veznjak Anas Sharbini bio je malo viđen, osim dodavanja Vukušiću za pogodak, kao da nije postojao na terenu. A o 11-ercu dosuđenom za Dinamo je rekao:

- Da se to dogodilo u 16-ercu Dinama, sudac ne bi dosudio 11-erac za nas, siguran sam u to! Dinamovce je već hvatala nervoza i dobro im je došao prekid zbog bačenih baklji. Presjekao nas je gol primljen nakon kornera, na kraju je ispalo da smo došli u Rim, ali Papu nismo vidjeli...

Baš je zanimljiva ta Sharbinijeva \"sigurnost\". Kao i izjava Jure Obšivača, koji je također kao i Krstanović ušao u igru s klupe i skrivio je najstrožu kaznu:

- Po mom mišljenju, nije to bio prekršaj za 11-erac. Sudac nam je prije utakmice rekao da će pustiti malo čvršću igru, a onda je dosudio 11-erac...

Kapetan Srđan Andrić opet je bio najbolji Hajdukov igrač, ali uz sebe ima igrače koji nisu ni blizu njegove razine...

- Odigrali smo prvo poluvrijeme kako smo se i dogovorili, zabili smo gol iz \"kontre\", imao je još i Gabrić lijepu priliku. U nastavku nas je Dinamo još jače pritisnuo, a mi smo psihološki potonuli kad smo primili gol nakon kornera. Dinamu je to dalo dodatnu snagu i do kraja su zabili još jedan.

Kako ste vidjeli prekršaj za najstrožu kaznu?

- Što ja znam... Sudac je dosudio i to je to!

Kakva je budućnost ovoga Hajduka?

- Uh... Teško je to reći. Ako se klub odlučio orijentirani na mlade igrače, onda se toga treba držati i vidjeti određeno vrijeme kako će to ići. Već se godinama, naime, govori \"idemo s mladima\", pa se onda brzo to promijeni i vrati na staro! Neka se, dakle, u klubu drže te orijentacije i nadajmo se da će biti dobro. Ova momčad ima potencijal, samo bi trebala ostati duže vrijeme na okupu, a ne da se odmah prodaje igrač koji malo iskoči – kaže kapetan Andrić.

Ključne riječi

Komentara 15

BZ
Branko Zajec
21:16 17.03.2012.

Sjeća li se netko sezone, kada je na Kaliniću suđeno pet ili šest jedanaesteraca. Uglavnom sumnjivih. Tada su drugi klubovi bili nezadovoljni, a igrači Hajduka slavili. Danas po njihovom uvjerenju nije bio penal i gle koliko nezadovoljstva. Napokon nakon utakmice, korektni kapetan Hajduka, na TV je čestitao Dinamu, uz tvrdnju da je Dinamo bio bolji.

JM
ja-ma
21:21 17.03.2012.

Gle tko se javlja?Onaj tko je prvi puta u povijesti HNL-a,a možda i dalje pucao isti penal čak 3 puta.

PE
pekec
21:14 17.03.2012.

da ..tekma i ovako dugo trajala ..da su vam penal dosudil jos bi tekmu gledali jer vam se ponavlja dok nedate gol.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije