Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Anas Sharbini: Ako me Bilić pozove, bit ću spreman!

'07.08.2011., Split - Nogometna utakmica 3. kola 1. HNL, NK Hajduk - NK Rijeka. Anas Sharbini i Andro Svrljuga. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
06.03.2012.
u 17:31

– Tata mi nije govorio o Hannoveru, zna da me sada to ne zanima – ističe najbolji Hajdukov nogometaš

Anas Sharbini ponovno je splitski heroj. Bila je dovoljna predstava protiv Zagreba – dao je dva gola i namjestio dva, i ponovno je u središtu pozornosti.

– Po učinku, utakmica protiv Zagreba najbolja mi je u karijeri. Ma, ovo mi je jedna od tri najbolje utakmice – rekao je Anas.

Oko novog Hajduka dosta je nedorečenosti. Ali, Anas ne sumnja u kvalitetu ove momčadi.

– Nikada nisam sumnjao u nas, znam koliko vrijedimo. Imamo dosta mladih igrača koji predstavljaju veliki potencijal – kazao je Anas.

U Kranjčevićevoj jurio je u zagrljaj treneru Krasimiru Balakovu. Imali su poseban razgovor prije utakmice.

– Pričali smo pola sata prije utakmice, na zagrijavanju. Rekao mi je da moram zabiti deset golova u prvenstvu (prije Zagreba postigao je pet pogodaka, op.a.) pa će mi dati dres s brojem 10. Ovaj 99, koji sada nosim, drag mi je, ali teško je odbiti desetku na dresu. To je broj koji se ne odbija. A kad sam zabio dva gola, onda mi je rekao da ne žurim, da ne trebam odmah uzeti desetku – kaže Sharbini.

Svi su pričali s Anasom, Balakov mu je obećao nagradni dres, a Mato Neretljak kaže da mu je pričao bajke.

– Kako brat Ahmad ne trenira zbog ozljede, s Matom sam stalno u paru. Prije utakmice rekao mi je da ćemo pobijediti Zagreb i da ću biti strijelac – smije se Anas.

Nedostaje mu Ahmad.

– Naravno da mi nedostaje, i u karanteni i na terenu. S njim se najbolje slažem, ali to ne znači da moramo uvijek igrati zajedno – rekao je Anas.

Bijele čeka gradski derbi sa Splitom.

– Neugodni su, iskusni. Ali, mi gledamo sebe, ako ponovimo utakmicu kao u Zagrebu, pokazat ćemo im tko je gazda u gradu – najavio je Sharbini.

Za Anasa se zanima bundesligaš Hannover.

– Nisam opterećen, pa tek je završio prijelazni rok. Ništa ne znam o tome, tata mi ništa nije rekao, možda je pričao s bratom. Znaju oni da to mene ne zanima i da se želim koncentrirati samo na igru – kaže Anas.

Nije izgubio nadu da će biti pozvan u reprezentaciju.

– Naravno da bih volio poziv. Moram igrati ovako kao protiv Zagreba i to ponavljati, a izbornik će odlučiti o pozivu. Jedan je moj prijatelj rekao: 'Ako te želi pozvati, pronaći će 100 načina da te pozove, a ako ne želi, onda će pronaći 100 razloga da te ne zove' – zaključio je Anas Sharbini.

Komentara 8

JA
jadre
18:06 06.03.2012.

kako natjerati Anasa Sharbinija da u kontinuitetu igra onako kako je igrao u Kranjčevićevoj, pokušat će ovog proljeća odgonetnuti i Balakov.

IB
Ibra22
19:34 06.03.2012.

Pazi Ananasa Bio je na EURU 2008, a sada 4 godine kasnije on je spreman za reprezentaciju???? Ne da nisi spreman, nego je tvoje vrijeme u repki prošlo svršeno vrijeme

PR
paco rabanne
19:30 06.03.2012.

Ma nis od njega,kada gre doma na grobnik potegne koju i sve se vrati na priču vjecnog talenta,nebi ga Rijeka tek tako pustila,riješila se i njega i brata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije