Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - ŠIBENIK 0:1

Alispahić zabio iz slobodnog udarca

Mehmed Alispahić
Goran Kovacic/PIXSELL
20.03.2010.
u 17:25

Rijeka i dalje bez pobjede u proljetnom dijelu. Dobro postavljeni na terenu i vrlo disciplinirani, gosti sa Šubićevca pobijedili 1:0.

Na Kantridi se pobjeda priželjkuje od početka proljetnog dijela prvenstva. Prvo poluvrijeme nogometaši Rijeke teško su izlazili na kraj s čvrstim Šibenčanima. Gosti su bili jako dobro postavljeni na terenu i vrlo disciplinirani, a Rijekin branič Ljubović bio je na velikim mukama dok je čuvao Ermina Zeca. Vratar Velimir Radman u nekoliko je navrata spasio svoju mrežu, dobro je intervenirao kod udarca Bačelića – Grgića u 13. minuti, pokušaja Zeca u 24. te u sjajnoj akciji koju je započeo Zec prošavši po lijevoj strani, potom je zaobišao Ljubovića, gurnuo povratnu za Alispahića, koji nije uspio prevariti Radmana.

No, u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Radman je vadio loptu iz mreže. Iz slobodnog udarca Alispahić je preko živog zida zatresao mrežu. Riječani su imali nekoliko poluprilika, no najbolju su imali u 32., kada je Đalović spustio za Križmana, koji je snažno tukao, no vratar Blažević je obranio. U nastavku su bijeli imali tri sjajne prilike, prvo je Jurčević izbio loptu ispred Đalovića u korner, a zatim je Blažević dva puta spasio obranivši pokušaje Fernandeza i Budicina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije