Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Alexis Sanchez potpisao za Barcelonu

alexis sanchez
Reuters
13.07.2011.
u 11:44

Španjolski dnevni list As piše da je Alexis Sanchez još prije nekoliko dana potpisao za Barcelonu. Španjolski i europski prvak za čileanskog je reprezentativca Udineseu platio odštetu od 40 milijuna eura

- Sve je riješeno u ponedjeljak. Klubovi su se dogovorili, a Barcelona je Udineseu platila odštetu od 40 milijuna eura - navodi As. Sanchez je s europskim prvakom potpisao na pet godina.

Čileanac je u Udinese došao 2006. godine, ali je posuđen u Colo Colo. Godinu kasnije igrao je za River Plate, gdje je u 23 utakmice zabio isto toliko golova. Od 2008. ponovo je zaigrao u Udineseu, a u 94 susreta je zabio 20 pogodaka. Sanchez je u dresu čileanske reprezentacije u 38 utakmica, 14 puta tresao suparničku mrežu.

Komentara 1

BE
belizar
12:35 13.07.2011.

uklopit će se idealno u barcinu momčad vrtnih patuljaka:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije