Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa - Real i s drugom momčadi pobijedio u Amsterdamu 3:0

Ajaxu poništena čak dva regularna pogotka!

'Ajax Amsterdam’s coach Frank De Boer is pictured during the Champions League football match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 27, 2011.    AFP PHOTO
'JAVIER SORIANO'
08.12.2011.
u 00:55

Nevjerica u Amsterdamu, Ajax je, zahvaljujući kilavom Dinamu, ispao iz Lige prvaka i nastavlja natjecanje u Europskoj ligi!

Igrači Ajaxa na kraju utakmice okupili su se na centru igrališta i jecali od jada!

Dogodilo se, dakle, čudo, da Lyon u posljednjem kolu nadoknadi čak sedam pogodaka zaostatka za Ajaxom, ali tko zna bi li se to dogodilo da Nizozemci sinoć nisu pokradeni.

Naime, u prvom poluvremenu Ajaxu su poništena dva čista pogotka, Lodeiru i Sulejmaniju, oba zbog nepostojećeg zaleđa. Presudio je portugalski “slijepac” sa zastavicom i izazvao ogorčenje u prepunoj amsterdamskoj Areni.

– Ovo je scenarij iz najgore noćne more, dan žalosti za nas! Njima (Realu) dopustio je da postignu pogodak iz zaleđa, a nama je dva čista poništio – kazao je utučeni Ajaxov trener Frank de Boer.

Real Madrid odradio je posao opet s drugom momčadi (u Amsterdam nisu doputovali Ronaldo, Marcelo, Sergio Ramos i Casillas), kao i protiv Dinama. Pogotke su postigli Callejón (14. i 90. minuta), te Gonzalo Higuain (42.), pa sad Real Madrid spokojno dočekuje subotnji Clasico protiv Barcelone (u 22 sata).

– Imali smo uspona i padova u igri, ali bili smo odlučni pobijediti. Danas smo mnogo bolja, kompaktnija momčad nego prije godinu dana – kazao je Jose Mourinho.

Real Madrid postao je tek peta momčad u povijesti Lige prvaka s maksimalnim učinkom u grupnoj fazi, prva nakon Barcelone iz 2002. godine. Usto, ovo je bila petnaesta Realova pobjeda u nizu u svim natjecanjima, čime je izjednačen rekord trenera Miguela Muñoza iz sezone 1960./1961.

Za novi Realov veliki rekord Mourinhu treba pobjeda nad Barcelonom u subotnjem El Clasicu.

Ključne riječi

Komentara 13

SA
santos008
01:14 08.12.2011.

Imao je Ajax sudbinu u svojim rukama ,nije trebao cekati na Dinamo.

DR
drug
04:41 08.12.2011.

Samo je pitanje dana kada će mo gledati \"video\" sudije.... Onaj let Turčina... Classic

DM
dmatkov
10:20 08.12.2011.

komisija za natjecanje imala bi dosta posla u vezi s utakmicom u Zagrebu, čista namještaljka, treba kaznit i dinamo i lyon izgonom iz evrope na više godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije