Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NA NISKE GRANE

Ailton pred debijem za šestoligaša

Nogomet
AFP
23.02.2010.
u 16:53

Brazilski nogometaš Ailton Gonçalves da Silva (36) u srijedu bi napokon trebao debitirati za svoj novi klub, 18. po redu u karijeri, KFC Ürdingen.

Brazilčeva momčad na svom travnjaku dočekuje drugi sastav Wuppertaler SV-a. U momčadi je Brazilca najavio predsjednik kluba Agissilaos Kourkoudialos te se očekuje da će na travnjak istrčati kao zamjena u drugom poluvremenu.

- Osjećam se spremnim i želim već u prvom nastupu zabiti pogodak - kazao je Brazilac.

Ailton se proslavio igrajući u Werderu, koji je 2004. godine, igrajući u napadu zajedno s Hrvatom Ivanom Klasnićem, doveo do naslova prvaka. Te je sezone postao bundesligaški igrač godine te je prvi stranac u povijesti njemačkoga klupskog nogometa kome je to pošlo za rukom.

Ukupno je u Bundesligi skupio 219 nastupa i zabio 106 pogodaka. Jedan je od četiri stranca koja su uspjela probiti troznamenkastu granicu pogodaka u Bundesligi.

Ključne riječi

Komentara 1

ML
mladen3x
18:45 23.02.2010.

Daj pisite normalnije vijesti,ovaj je gotov i nije cudo da igra u 6.ligi...I to nije nikakva vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije