Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKAD NAJBOLJI STRIJELAC BUNDESLIGE

Ailton debitirao za šestoligaša KFC Uerdingena

Nogomet
AFP
25.02.2010.
u 13:19

Brazilski nogometaši Ailton Gonçalves da Silva (36) debitirao je u srijedu navečer za svoj novi klub u šestoj njemačkoj ligi. Odigrao je 27 posljednjih minuta i nije se upisao među strijelce.

Njegov KFC Uerdingen pred 3525 je okupljenih gledatelja kao domaćin remizirao (1-1) s Wuppertalom 2. U igru je Brazilac, najbolji strijelac i igrač Bundeslige sezone 2003/2004, kada je s Werderom osvojio naslov prvaka, ušao u 67. minuti. Dva je puta opasno pucao, osam puta odsprintao i 15 puta došao u kontakt s loptom.

Nije bio zadovoljan:

- Teren je katastrofa. Ovdje Ailton ne može zabiti, ne može odigrati dupli pas, pokušati soloprodorom, baš ništa. Nisam igrao nogomet tri mjeseca. Za dva do tri tjedna, na kvalitetnom travnjaku, opet ću zabijati. Nadam se barem desetak golova do kraja sezone – rekao je Ailton naglasivši:

- Naravno, ovo je sasvim drugi nogomet od onog koji se igra u Bundesligi, no riječ je ipak o istoj igri.

Utakmicu je u Njemačkoj Ailton odigrao točno 800 dana nakon posljednjeg nastupa za Duisburg u sezoni 2007/2008.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije