Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesela braća Stariji Sharbini zabio je pogodak za Hajduk nakon 11 mjeseci

Ahmad: Brata Anasa molili su da mi namjesti

'24.07.2010., Split - Nogometna utakmica 1. kola T-Com HNL izmedju NK Hajduka i NK Istre. Presjednik Svagusa cestitao je Anasu Sharbiniju na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
25.07.2010.
u 17:18

Moj nećak i imenjak bit će mi nasljednik pa njemu posvećujem pogodak Istri. Radio sam dodatno i sada je došlo vrijeme da uberem plodove toga, kaže Anas

Sumnje su stalno prisutne u ovih nešto manje od godinu dana otkad je Hajduk u njih, što na ime odštete Rijeci, što za njihova godišnja primanja, uložio oko tri milijuna eura. Riječ je o braći Sharbini, Anas i Ahmad bili su lani najpoželjniji igrači u Hrvatskoj. Ali prošle sezone Ahmad je bio skroz ugašen, a Anas bi povremeno bljesnuo. Premalo za velik novac.

– Ne možeš zabijati ako ne igraš. Trebalo mi je utakmica u kontinuitetu – objašnjava Ahmad Sharbini golgeterski post od 11 mjeseci.

Nakon što je na početku prošle godine dao tri gola Lokomotivi, kod njega su se nastanili ćorci. Tek u dvoboju protiv Istre, na startu ove sezone, u pobjedi bijelih od 6:1 Ahmad je postigao svoj prvi pogodak u Hajdukovu dresu.

Nisam zaboravio igrati

– Vjerovao sam u sebe, nisam zaboravio igrati. Poklopile su se neke loše stvari pa izgubiš samopouzdanje... Sada je to iza mene, ovo mi je najsretniji tjedan u životu. Dobio sam sina, napokon postigao gol u dresu Hajduka. Osjećam da nakon ovoga više za mene ništa neće biti isto, da ću se pokazati u pravome svjetlu – kaže Ahmad.

Asistent za pogodak bio mu je brat Anas.

– Zvali su ga neki prijatelji prije utakmice, rekli mu da me pogura, da mi namjesti neki gol – smije se Ahmad.

Sharbini stariji pun je vjere u ovu momčad Hajduka.

– Hajduk može mnogo, svjesni smo svoje kvalitete, zajedno smo godinu dana – zaključio je Ahmad.

On je zbog toga gola nekako bio u prvome planu. Ali prvo ime utakmice na startu sezone bio je Anas. Po lijevom krilu išao je kao navijen, zabijao, asistirao, driblao... Radio je što je htio.

Pravi ispit u Bukureštu

– Važno je da smo ovako krenuli u sezonu. Drago mi je zbog brata, dobio je sina, postigao gol. Svome nećaku, nasljedniku, posvećujem gol – kaže Anas.

Prikazano protiv Istre samo je nastavak onoga što je pokazivao u utakmicama uoči sezone.

– Zadovoljan sam, igram sve bolje. I protiv HSV-a bilo je dobro, u Maksimiru također, sada ova utakmica protiv Istre. Neka se tako nastavi i u Bukureštu, utakmice protiv Dinama bit će pravi ispiti za nas. Imamo samopouzdanja, ako budemo igrali kao protiv Istre, imamo šansi za prolazak dalje. Jako se dobro osjećam. Slušaju me i noge i lopta, radio sam i dodatno i sada je došlo vrijeme da uberem plodove rada – zaključio je Anas Sharbini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije