Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLJEDNIK HIDDINKA

Advocaat novi izbornik ruskih nogometaša

Dick Advocaat
Reuters
17.05.2010.
u 10:15

Predsjednik Zenita iz Sankt Peterburga i član Izvršnog odbora Ruskoga nogometnog saveza Sergej Fursenko objavio je medijima vijest da će Nizozemac Dick Advocaat preuzeti rusku reprezentaciju.

- Advocaat će biti novi izbornik – rekao je Fursenko, koji vodi klub iz Sankt Peterburga od 2005. godine te je bio Advocaatov poslodavac u najboljim danima u povijesti Zenita; upravo je Nizozemac doveo klub do naslova prvaka 2007. godine, kao i do titule pobjednika Kupa UEFA-e 2008. godine.

Fursenko je glasna nagađanja potvrdio u Rostovu na Donu, gdje je Zenit u nedjelju došao do drugog naslova pobjednika Ruskog kupa u povijesti pobijedivši Sibir iz Novosibirska 1-0.

Advocaat (62), koji je zbog pregovora s Rusima napustio klupu belgijske reprezentacije prije mjesec dana, nakon samo sedam mjeseci obavljanja dužnosti, naslijedit će sunarodnjaka Guusa Hiddinka.

Komentara 1

EU
EUPatriot
12:53 17.05.2010.

Advocaat: U grupi za EP i SP želim Hrvate da se moji igrači raspucaju i nadavaju golova. Najviše se bojim Slovenije jer jednostavno su Ruska nočna mora..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije