Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa Libertadores

Adriano zabio Ronaldu i Carlosu

Adriano
Reuters
29.04.2010.
u 09:58

Pogotkom brazilskog nogometnog reprezentativca Adriana Flamengo je igrajući s desetoricom igrača svladao Corinthians u prvoj utakmici osmine finala Cope Libertadores.

Oko 72.000 ljudi skupilo se na Maracani kako bi pogledalo sraz dviju najpopularnijih brazilskih momčadi. Corinthians, klub Ronalda i Roberta Carlosa, u utakmicu je ušao kao neporažena momčad skupne faze natjecanja, dok se Flamengo, pobjednik natjecanja iz 1981. godine, među posljednjih šesnaest ugurao s najgorim omjerom od svih kandidata.

U samo sedam minuta Flamengov veznjak Michael zaradio je dvije javne opomene i svoju momčad ostavio brojčano inferiornom u odnosu na suparnika u 37. minuti.

Utakmica je riješena Adrianovim pogotkom, njegovim prvim nakon mjesec dana, s bijele točke nakon što je u 64. minuti Moacir nepropisno zaustavio Juana.

Uzvratni dvoboj igra se u Sao Paulu 5. svibnja.

U stogodišnjoj povijesti kluba Corinthians nikad nije osvojio južnoameričku inačicu europske Lige prvaka.

Copa Libertadores, prve utakmice osmine finala:

Universitario - Sao Paulo 0:0

Banfield - Internacional 3:1

Flamengo - Corinthians 1:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije