Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Adriano bi mogao u Romu, Forster napušta United

Adriano
Reuters
19.05.2010.
u 15:24

Sve do posljednjeg kola u talijanskom nogometnom prvenstvu Romini igrači vodili su borbu s Interom za naslov u Seriji A. U konačnici je do petog uzastopnog trijumfa stigla milanska momčad.

U trima od njih u potpunosti je sudjelovao je i brazilski napadač Adriano, a upravo su njega u Romi označili kao jednog od potencijalnih pojačanja momčadi koja će sljedeće sezone ponovno pokušati okončati vladavinu "nerazzurra" u Italiji.

Agent Flamengova napadača, Gilmar Rinaldi, već neko vrijeme najavljuje povratak Adriana iz Brazila u Europu, a najčešće se pritom spominje baš talijanska Serija A. Iz Intera je otišao naprasito, polovicom pretprošle sezone, i time si vrlo vjerojatno i zatvorio vrata povratka. S druge strane otvaraju mu se ona Romina.

Rinaldi će u subotu biti u Rimu gdje će pokušati isposlovati dolazak Palermovog Fabija Simplicija, ali i iskoristiti sastanak s namjerom da ostvari transfer Adriana u "vučicu".

Adrianu će navodno biti ponuđena plaća od dva milijuna eura po sezoni, uz bonuse koje će moći zaslužiti igrom.

Foster iz Manchestera u Birmingham   
Ben Foster, vratar Manchester Uniteda s iskustvom igranja u engleskoj nogometnoj reprezentaciji, u srijedu je potpisao prelazak u Birmigham...

Iako uvjeti trogodišnje suradnje nisu objavljeni pretpostavlja se da je transfer vrijedam šest milijuna funti, a da će 27-godišnji golman kroz dogovorenu suradnju prihodovati oko četiri milijuna.

Foster na Old Traffordu nije dobivao puno prilika za dokazivanja uglavnom zbog sjajne forme "neuništivog" Nizozemca Edwina van der Sara.

Birminghamov menadžer Alex McLeish je po dogovorenom transferu izjavio:

- Njegov dolazak predstavlja pojačanje za naš klub. Vjerujemo da je jednako kvalitetan kao i Joe Hart.

Usporedno s Fosterovim dolaskom u Birmingham, Hart se vratio u Manchester City iz kojeg je i bio posuđen Birmighamu.

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EUPatriot
07:37 20.05.2010.

Adriano bi mogao u Romu, Forster napušta United, a igrači kockaste repke ostaju uz Sony Bravia plazma TV za vrijeme World Cupa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije