Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SUIGRAČI

Adebayor: Žalim što sam nagazio Van Persieja

Emmanuel Adebayor
AFP
06.10.2009.
u 18:55

Togoanski nogometaš Manchester Cityja Emmanuel Adebayor (25) izrazio je žaljenje što je onako bezdušno kopačkom nagazio na lice bivšem suigraču Robinu van Persieju.

To je nešto što se u nogometu ne radi. Istina je: da je netko to učinio meni, zaboljelo bi me i uznemirilo. Žalim što sam to učinio, nema dvojbe - kazao je napadač Manchester Cityja za This is London.

Incident se zbio u Cityjevu dvoboju petog kola Premier lige protiv Arsenala, koji su domaći na City of Manchester stadionu dobili 4-2.

U drugoj izjavi, danoj Daily Mailu, Adebayor je ishvalio trenera Arsenala Arsenea Wengera.

- Wenger je gospodin. Dao mi je priliku da budem gdje sam danas. Trener je koji mi je jako puno pomogao, dao mi priliku, bio mi pri ruci u teškim trenucima - priznao je centarfor dodavši:

- Zvao bi me i tješio, davao mi savjete, govorio što mi je činiti da bih postao pravi igrač. Mogu mu samo zahvaliti na svemu.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
21:28 06.10.2009.

Pa, upravo zato si mu se i lbas ijepo zahvalio... P i Van pirseyu...Svaka ti cast životinjo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije